سلام ايا با چگونگي تهيه رب در كارخانجات اشنايي داريد؟ با خوندن اين مقاله آشنا ميشيد ميدانيد چطور در كارخانجات رب گوجه توليد ميكنند مرحله اول گوجه فرنگي در سبد يا جعبههاي بيست و پنج كيلوگرمي وارد كارخانه ميشود و پس از توزين در سكوي بارگيري قرار ميگيرد و كالاي توزين شده و با سبد تحويل گرفته ميشود در محل سكوي بارگيري يك حوضچه سيماني قرار دارد كه كف آن از صفحات مشبك پوشانده شده و پر از آب است مرحله دوم گوجه فرنگي ها از سبد در آب حوضچه تخليه ميشود البته كف حوضچه داراي شيب مناسب است بطوريكه با باز كردن دريچه خروج گوجه فرنگي ها به راحتي همراه آب در كانال جاري ميشوند اين كانال حاوي لوله هاي هوا است هواي دميده شده از اين لوله ها سبب به غليان در آمدن گوجه فرنگي ها و در نتيجه شستشوي بهتر گوجه فرنگي ها ميشود مرحله سوم سپس گوجه فرنگي ها براي شستشوي نهايي از زير دوشهاي آب رد شده و روي ميز سورتينگ قرار ميگيرند گوجه فرنگي ها در حين عبور از روي سورتينگ توسط كارگراني كه در دو طرف ميز قرار دارند مورد بازرسي قرار ميگيرند و گوجه فرنگي هاي نامناسب و كال و لهيده و يا چيزهاي ديگري مثل چوب و غيره كه احتمالاً همراه گوجه فرنگي باشند از گوجه فرنگي ها جدا ميشوند مرحله چهارم گوجه فرنگي هاي تميز شده پس از عبور از زير دوش آب كه شستشوي نهايي را انجام مي دهد وارد خرد كن ميشود و توسط تيغه هاي متحرك خرد كن خرد ميشوند گوجه فرنگي هاي خرد شده وارد مخزني با حجم حدود يك متر مكعب به نام بالانس تانك ميشوند دستگاه هاي خردكن داراي انواع مختلفي بوده ولي براي گوجه فرنگي از نوع شانهاي و يا ديسكي استفاده ميگردد كه نوع شانهاي ضمن اينكه براي گوجه فرنگي استفاده ميشود براي خرد كردن ميوه هاي نسبتاً سفت مثل سيب، گلابي و حتي چغندر نيز قابل استفاده ميباشد
دوشنبه ۰۹ دی ۹۸ ۱۸:۴۴ ۷۰ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است